Het menu van deze maand, en de volgende maand:

 


Menu december 2018
 
-------------------
 
Sinaasappelcarpaccio met huisgerookte eendenborst, zoetzure rode kool en walnoten. Geserveerd met notenbrood en boter
 
 
-------------------
 
 
Varkenshaasmedaillons met champignonsaus, geserveerd met gepofte groenten, aardappelkroketten en stoofpeertjes.
 
 
 
-------------------
 
 
Caramelbavaroise met slagroom 
 
 
Prijs: € 12,50
 
 


 

 
Menu januari 2019
 
Warmgerookte zalm, gelakt met honing-whiskeymarinade, geserveerd op notensalade met toast, brood en diverse boters
 
-0-
 
 
Varkensoester met gepofte cherrytomaatjes, pestoroomsaus, witlof met ham en kaas, en risotto.
 
 
 
-0-
 
 
 
Hete liefde. Dat is een gerecht dat bestaat uit vanille-ijs met warme kersen en een toefje slagroom.
 
 
Prijs: €12.50