Het menu van deze maand en de volgende maand:

 

 
Menu maart 2019
 
 
 
Franse uiensoep met croutons en geraspte kaas, huisgebakken brood met diverse boters en tapenade.
 
-0-
 
Gevulde kipfilet met champignons omwikkeld met katenspek, geserveerd met een honing-thijmsaus, aardappelpuree en groentengarnituur.
 
-0-
 
 
Soesjes gevuld met vanilleijs en slagroom
 
 
Prijs: €12.50
 
 


 


Menu april 2019

 
 
Bladerdeeghapjes belegd met geitenkaas en honing met rode-bieten-tapenade.
Geserveerd met huisgebakken brood met diverse boters 
 
 
-0-
 
 
 
Varkensfilets met kruidenkorst, rodeportsaus, diverse groenten en gemengde salade
 
 
-0-
 
 
Rijstpudding met mango-granaatappelsaus en slagroom
 
 
Prijs: €12.50


 


Menu mei 2019


 

Aspergesalade met ei en achterham, geserveerd met gebakken brood en toast met boter 

-0-

Steak tartaar met champignons, ui, paprika en knoflook, geserveerd met snijbonen en krielaardappeltjes

-0-

 

Merengue met ijs, slagroom en vers fruit


Prijs: €12.50